Я — просто крапля на долоні світу,
Прозора, чиста, майже невловима.
Хоча маленька, але одержима!
Несу надію, сонечком зігріту.
Прийшла до Вас із ласкою і миром,
З любов'ю у веселці кольоровій,
Вуста Ваші омию світанкові,
Щоб серце Ваше заспівало щиро.
Я — просто капля на долоні долі,
Одна із крапель бризків океану.
В душі відкрию неземну нірвану,
Щоб врятувати почуття схололі. 31/08/15
Дуже гарно, щиро. Часто про це також замислююсь. Є набросок схожий, але до вірша ще не визрів...
Ваша образність і майстерність передачі просто захоплює...
Lana P. відповів на коментар Ната-лі, 29.04.2017 - 00:15