Ви пам’ятаєте той вальс?..
Жінки крутились біля Вас —
Красуні білі і смугляві,
Простоволосі, кучеряві.
Найкращі там чоловіки
Мене обсіли, мов круки,
Та я на Вас лише чекала —
Всім кавалерам відмовляла.
І запросили Ви мене,
Ще й досі спогад той кольне —
Очей не відвели від мене —
Кружляло зарево шалене.
Хоч Ви були тоді в роках —
Я танула в палких руках,
Немов троянда багровіла —
О, як же я тоді раділа...
Як в космосі літали ми:
Ви прихилили світ грудьми,
А пальці гладили долоні —
Запульсували наші скроні.
Ми танцювали, як ніхто,
Найкраще — на відсотків сто!
Потім, за вушко поцілунок —
То, мабуть, долі був дарунок.
Пізнала Вас я до глибин,
Подарувала щастя плин...
О, як же Ви мене любили,
Мов янгола боготворили... 31.03.15