СВЯТИЙ ВОГОНЬ…
Я скоро у Верховній Раді України буду омиватися
святим вогнем.
За Божим чудом і за мною всі у Всесвіті
спостерігати стануть.
І назовуть це чудодійство найвеличнішим пророчим
на усій планеті днем,
Й у владі Батьківщини більш ніколи не почують
жодного обману.
І за веління Божим незабутньою інавгурація навіки
вічні буде.
Всевишнім Господом я стану коронованим – проста
людина в світі.
І ті, що у небесного Отця не вірять досі, то повірять,
як свідомі люди.
Тоді Вкраїна наша й наші діти житимуть щасливо
в буйноцвітті.
13.04.2017 р.
А. Рогуля