Не французські, а глибинні,
Соковиті, старовинні,
Затяжні, неординарні,
Нескінченні, не вульгарні.
У відтінках — різнобічні,
І чуттєві, і магічні,
Паралельні і ритмічні,
Вишукані і космічні
Поцілунки — душ єднання,
Виражають смак кохання.
Тож відчуйте у цілунку
Гармонійність подарунку!
Філематоло́гія — дисципліна, що вивчає фундаментальні фізіологічні, психологічні особливості людського поцілунку. Поцілунок має досить важливий вплив на соціальне життя та здоров'я людини, і це не охоплюється жодною іншою галуззю науки.
2014