Слова, музика, запис, виконання _ Микола Шевченко
Посилання на звуковий файл:
https://soundcloud.com/mykola-shevchenko/zatskavlenst
Зацікавленість
1
Цікавість - то риса жіноча.
Принаймні, вважається так.
Та, чомусь, мене твої очі,
вкололи, мов хмару літак.
Мигнули і геть пролетіли.
Залишивши слід вогняний.
Здригнулись душа моя й тіло.
Відтоді ходжу сам не свій...
ПРИСПІВ:
Зацікавлю я землицю - зіллям весняним,
і гітару - доторками вправними до струн.
Та залишу трохи часу я собі на сум,
бо тебе не зацікавив, поки-що, нічим...
2
Цікавість в твоїй поведінці -
даєш "за обломом - облом".
Мужчині важливо і жінці,
коли їм цікаво - обом.
Давай, запроси вже, "на каву" -
кричать мені очі твої.
Тепер вже - мені не цікаво!
В діброві свистять солов`ї!
ПРИСПІВ:
Зацікавлю я землицю - зіллям весняним,
і гітару - доторками вправними до струн.
Не засну ніяк до ранку від цікавих дум:
що ж робити з зацікавленням твоїм?..
7 квітня 2017р