Я ТАКИЙ ОДИНОКИЙ
Я такий одинокий без тебе, кохана,
Дні проходять мої без любові, в журбі,
А можливо в моєму житті ти – омана,
Хоча правду завжди говорив я тобі.
Незагойна у серці моєму вже рана,
Але ж вірю йому, як своїй я душі.
Тож тернисте для мене – моє це чекання,
Але шлях свій пройду я при бурі й дощі.
А, як плакало небо, мені ти сказала:
“Я соромлюся, милий, як ти біля мене”,
Я пророчив, солодка, цього ти не знала,
Але досі для мене ти є незбагненна…
25.03.2017 р.
А. Рогуля