Коли замовкне все
І ти від тиші будеш мліти,
Твої душі електроліти
Мене торкнуться й на шоссе
Твоєї долі заненесе,
Тоді замовкне все...
Коли наступить тиша...
Ти вже нікого не почуєш,
Щось з алкоголю відкоркуєш.
Нап"ємся разом і залишим
На склі малюночок Парижу.
Тоді наступить тиша.
Коли всі звуки зчезнуть,
Тоді не вийде вже відчути,
Наскільки близько можем бути,
Кохати довго і безмежно,
Нестримано, необережно
Коли всі звуки зчезнуть...
Коли Ж замовкне все,
І ти від тиші будеш мліти,
Я навчу тебе любити.
Тебе на шмаття рознесе,
Тоді замовкне все!.