Наша сила, браття, в Господі й любові,
Об'єднаймось дружно на Божому Слові.
Не злословмо власті, чуже не любімо,
Своє серце чисте Богу принесімо.
Ставши у проломі, просімо по Слову:
Все, що є не Боже, неси, як полову,
Спали Своїм Духом нечестя, зрадливість,
Хай сіється, Боже, добро й справедливість.
Хай щезнуть, пропадуть всі ідоли кляті.
Будь, Господи в серці. І в кожного в хаті
Нам радість хай буде і мир всім навіки,
І щастям, любов'ю хай повняться ріки.
Хай зброя ворожа зіржавіє в піхвах,
А війни навіки залишаться в міфах.
Розвій їх по світі, як вітер полову,
Щоб кров проливати не бралися знову.
Защита Ти наша і наша надія,
А вічність з Тобою то – кожного мрія.
І тут, на землі, Ти нам щит, оборона.
Господь, захисти нас! Ти – нам охорона.
Галина Яхневич.