Навіть у день Весни-красни,
які б не були дивні сни,
[b Фату зими уже зніми
і зодягни вбрання Весни...!
І хоч без фльордоранжа й свічки,
та без церковної водички,
і без «Ісаіє, радій» та півчі, –
Кохання відчуття є вічні!
Для цього треба вміть кохати,
Кохання брати й віддавати, –
та почуттями дорожити, –
одне однóму лиш служити.
І саме так Життя прожити,
а не копати й ями рити.
Та бути у фаті всякчасно, –
тоді й Кохання не погасне.
P. s.: Й без атрибутики вінчання
є найсвятіше лиш Кохання...!...
24.02.17; (05:00-05: 47); 25 лютого 2017 р. (21:40-21:49). Троєщина
Види фати (вельона) (зображення)
P. f.: Вельон цнотливості є символ,
як ніби їхній білий янгол;
і оберігом є родини,
уже нової життєднини ...
26.02.2017 р. м. Київ