МУЗА присвята з нагоди Дня поезії всім поетам, романтикам та творчим людям
Вона приходить, коли їй забагнеться
Коли ти втомлений із праці, або в сні
І пестить не вустами, а хвилює серце
То радістю від Неба, то плачем від Землі…
Душа моя, як скрипка, у її оркестрі
Народжується музика, у Музиних руках
І лине з нею радість, світлиця й синь небесна
Або ж затьмарить душу, від гіркоти життя
Від танцю її рук, вона жива й грайлива
І посмішка заграє в римованих рядках
Від кого і від чого?...У Музи є та сила
Яка лікує душу, людині на життя!...
Сергій Кріпак* (Ярошовець)