Бути в полоні твоїх мрій,
Туго заплетених бажань,
В безмежнім просторі надій,
Де спрагле поле сподівань.
Бути в полоні твоїх рук —
Їх ніжний дотик спопеля...
Немає меж... Нема розлук...
Душа з душею розмовля...
Бути в полоні твоїх дум,
Де кожна згадка ожива...
Вирує хміль, неначе струм,
Десь розгубилися слова. 2013