https://www.facebook.com/viktoriya.bondarenko.106/videos/714910055325792/
Пелюстки тихо шепочуть...
Біла квітка — сині очі!
Ніжні перші пелюстки!
Пам'ятає білі ночі
Й літні радісні дощі...
Біла квітка — сині очі!
Розцвіла з теплом Весни!
Їй наснились сни дівочі
Й миті радісні ясні!
Ніжна квітка — сумні очі!
Засмутили їх дощі...
Потім відігріли теплі
Осені погожі дні!
Конюшина килим звила,
Де цвіла ще ця краса!
І життю вона раділа:
Восени була жива!
Літо перейшло спекотне,
Осінь, вітер і дощі...
Пелюстки тихо шепочуть...
Їх засипали сніги...
Біла квітка, сині очі!
До зими вона цвіла!
А тепер їй сняться ночі,
Де Весна її була...
14. 11. 2016 м. Львів автор Наталія Калиновська
Сердечно дякую, Євгеній! Це вже третя пісня на мої слова! Запрошую послухати ще 2, які я виставила вчора, а також ролик моговиступу на ТВ у циклі "Яке це щастя народитись в місті Лева!" під назвою ВІНОК ЛЮБОВІ. Рада Вам завжди!