Ой не шукай в болоті чистоту.
І в темноті не знайдеш світла.
І осінню не зацвітуть вже квіти.
Не знайдеш снігу влітку ти.
І не шукай добра у злі.
Не будь сліпою,придивись.
Шукай тепло ти у душі.
Забудь!Прости! Живи!
І вільно дихай щастям!
Не згадуй, вчора вже пройшло.
Минуле більше не тримай.
В собі вини ти не шукай.
Всі світлі мрії і думки,
Не загуби,а збережи!
І лиш краплину світла і тепла в душі,
Усім на пам'ять залиши.
І пам'ятай твоя душа перлина.
На цілий світ одна - єдина.
Знайди в собі зерно добра.
І буде щедрою душа,
В душі заховане життя.