Я завжди стараюсь донести до читача
Все,... про що співає моє серце і душа...
Душа кричить і плаче, і співає, і ридає,...
Чому в нашій Україні миру й спокою не має?
Така на серці туга,... що течуть аж сльози,....
Як до могил Героїв... несуть батьки мімози.
Чому батьки повинні дитину в гріб ложити?
Ті сини могли ще довго жити і творити...
Чому сиротами залишились їхні діти?
Чому вже не зможуть татуся зустріти?
Найгірше на світі - це дітей хоронити,
Яких було важко з маленьких ростити!
Ця мама дитину під серцем носила,...
А тепер цього сина землею накрила.
Розривається серце у неї від болю,...
Коли кричать біля могили : " - Слава Герою! "
Навіщо ця Слава? Навіщо ця почесть?
Якщо вже не встане з могили цей хлопець!
Якщо вже не буде ніколи цієї дитини....
Якщо вже не прийде до мами й родини.
Ця рана на серці у мами болітиме вічно!
І вже не обніме ніколи синок її ніжно..
Діти більше ніколи його не побачать...
За те, що вбивають - батьки не пробачуть.
Але хтось захищати повинен країну...
Від москальської орди нашу Україну...
Це родина розуміє,...та на серці рана..
Залишились самі діти і жінка кохана.
Не забудемо ніколи всіх хто там загинув
І назавди вже цей світ за нас всіх покинув!
Герої - не вмирають!... Герої всі живуть!
Вони у нашій пам'яті вічно житимуть!
Автор Алла Баранкевич