ПРИХИЛЬНИК БОГА
Ні про що не турбуватись, ні за чим
не турбуватись — значить, не жити,
а бути мертвим, адже турбота —
рух душі, а життя — се рух.
Г. Сковорода
Я Богом вибрана людина в Україні,
Всевишнього Отця – прихильник на землі,
Як зажурилось небо, вийшов я із тіні,
Бо Батьківщина залишилася у млі…
Людина – я з Вкраїнського простого роду,–
Завжди з синами неньки серцем я душею,
Котрі виборюють життям свою свободу,
В АТО стоять між небуттям й буттям межею…
Смиренний я слуга Господній і народу.
А Україна вибрана з усього світу,
Люд заслуговує найвищу нагороду:
Немає відчувати він на собі гніту…
Небесним Батьком Вибрана мені дорога.
В країні запанує верховенство права,
А я в житті не перейду брехні порога.
Тож Богу й людям Українським вічна слава!
Хай розквітає Українськая держава!
12.03.2017 р.
А. Рогуля