ТОМУ, ЩО ВЛАДА – ГНИЛЬ
А в мене одна дума не виходить з голови:
як би мені розумно жити й розумно з
цього світу відійти. Страшна Смерте з
замахненою косою! Ти не милуєш нікого
— ні царя ні селюка: ти нищиш усіх, як вогонь
солому нищить. Всі тремтять перед тобою,
окрім тих, хто сумлінні має чисте мов
кришталь..."
Г. Сковорода
Чому на Україну розсердилось небо
І буйний вітер хмари позганяв до купи,
Чому чиновники поводяться ганебно?
Тому, що влада – гниль і політичні “трупи”
Чому вона народ не поважає свій?
В генштабі завелося нечисті багато
Не кинуто в тюрму з пагонами повій,
Війна для них кров’яний шабаш і свято.
Брати мої життя кладуть за нашу неньку,
А падло, що у штабі наживає гроші,
Не дбає про бійців, лиш за свою кишеньку,
Народ в сльозах, бо помирають найдорожчі…
Як мати проситься до сина в домовину,
Аж небо плаче і чорніють сині хмари,
Бо путлєр вже забрав одну її дитину,
владимир, не боїшся Божої ти кари…?
11.03.2017 р.
А. Рогуля