Вітаю всіх друзів, далеких та близьких!
З подивом дізнаюся, що не всі зрозуміли, що цей мій профайл закритий (не впевнена тимчасово, чи назавжди, бо як мені здається, все в руках Божих)
Отож повторюю іще раз. Я відкрила новий профайл тут, на сайті. Буду виставляти свої нові (і не нові) твори там, бо хочу спробувати почати все наново (отака забаганка).
http://www.poetryclub.com.ua/author.php?id=27938
Буду рада всім, хто захоче мене там відшукати.
Я на цьому сайті з квітня 2013р. Писати вірші почала десь з кінця 2012р. Бачу, відчуваю, що давні треба б трохи відшліфувати. Ось цим і буду періодично займатися.
Весни вам, тепла, добра, натхнення, миру, злагоди, кохання.
Хай щастить!
Ваша Ірина
PS. На фото - книжки, в яких були надруковані мої твори
Боюся, що ти неправильно розумієш зміст слова «пропаща»
Армянское радио спросило: Что такое порядочная женщина?
Француз: Порядочная женщина - это женщина, у которой есть муж и любовник.
Русский: Но это же гулящая женщина.
Француз: Гулящая женщина, у которой есть муж и 10 любовников.
Русский: Но это пропащая женщина.
Француз: Нет, пропащая - это женщина у которой ни мужа, ни любовника.
Русский: Так это ж одинокая женщина?
Француз: Мсье, одинокая женщина, у которой есть один муж и ни одного любовника.
І ще
— Что такое порядочная женщина, и что такое потаскуха?
— Потаскуха - это одинокая женщина, которая потоскует и ложится спать одна, а порядочная любит порядок: сегодня один, а завтра другой.
О, ця жіноча запальність, непостійність, імпульсивність, що штовхає на різні неочікувані вчинки...
Пам"ятаєш, як Квітень до Березня в гості їздив?...........
Хіба ж можна звинувачувати в тому Весну?