Березнем юним
Березнем юним, несмілим
Подих весни відчуваємо.
З святом жіночим, вас милі,
Найчарівніші, вітаємо!
Людства найкраща частина!
Ви, мов зірки, що зоріють,
Ви - дивоцвіт України,
Квіти, які не тьмяніють.
Бога казкові творіння,
Нас ви у всьому здогнали.
Ніжності й волі сплетіння, –
Все ви у себе ввібрали.
Вірність, любов, ваша врода
Жити нам допомагають.
Небо, зірки, вся природа
Жінці сьогодні співають.
Вдячні вам, любі, безмежно.
З святом жіночим вітаємо!
Всі почуття свої ніжні
Вам в привітання вкладаємо.
Щиро вклоняємось низько,
Кращі даруємо квіти.
Милі, кохані, найближчі,
Довго й щасливо вам жити!