ТЕБЕ НЕ ПРОМІНЯЮ
Якщо хочеш бути коханим, люби.
Луцій Анней Сеник
Ні на кого тебе не проміняю, милий,
Ти в мене – лиш одне зимне моє кохання,
Прошу я лиш одне, щоб Бога не гнівили
Й не мали ми один до одного вагання.
Для мене ідеал ти й кращий від усіх,
Хоч ідеалів, любий, не буває в світі,
Можливо я за тебе буду мати гріх:
Душа у розквіті, немов весняні квіти…
Всевишнього важливе слово – це Любов,
Якщо взаємно все у двох, гріха немає.
До Господа молю багато молитвов
Тому, що серденько моє твоє кохає…
03.03.2017 р.
А. Рогуля