НЕ БУДЕ
Ув Україні недоторканих не буде
І про брехню усі ми можемо забути.
Відповідальність кримінальна до облуди –
Це дуже важко депутатам є збагнути.
Тож Президент говорить дітям тільки правду,
Як батько Мудрого Вкраїнського народу,
Всі брехуни забудуть про Вітчизну й владу,
То запанує в ненці слово, і свобода!
І Нарід Український – влада це і сила,
Ніхто його вже не посміє обкрадати,
Невже Вкраїнська мати не просила,
Що по закону треба всім відповідати,
Як і чиновникам у вбивстві дочки, й сина…
І зміни на віки у краю нашім будуть,
Так хоче Бог, й країни люд цього благає.
Суддя чи Президент усі підуть до суду…
Неправда влади нас усіх лишень вбиває…
26.02.2017 р.
А. Рогуля