СПРАВЖНЯ ЛЮБОВ
Треба вибирати не того кого любиш, а того,
хто вірно і щиро любить тебе.
Така людина ніколи не зрадить
і віддасть за тебе життя.
А. Рогуля.
Любов якщо є справжня, не минає у житті,
Бо на шляху вона всі біди разом ще долає.
І завжди з вами буде в горі, та у доброті.
А Бог таке оберігає й радість посилає…
Ніколи, любі, ви своєї долі не цурайтесь
Тому, що – це є Господа Всевишнього дарунок.
Один ви одного цілуйте і усе прощайте,
Бо – це до неба вже спасіння й ваш це порятунок…
26.02.2017 р
А. Рогуля