Не шукайте щастя - воно поруч з вами,
Якщо Ангели Ваші летять небесами.
Всі дякуйте Богу за те, що в Вас є,
За те, що Вам дасть, і за те, що дає!
Всі дякуйте Богу за те, що здорові!
За те, що Ви ситі, за те, що не хворі.
За те, що Ви маєте ноги і руки!
За те, що не дав вам вже горя і муки!
Будьте вдячні за те, що сім'я є, і діти,
Що є в Вас можливість за них порадіти!
За те, що Ви ходите і не хворієте,
Прокинулись вранці, і болю не знаєте!
Це все ... є те щастя, яке Бог Вам дав,
Щоб Ангел -Охоронець над Вами літав!
А багато людей вже і цього не мають,
Вони лежать хворі, .. в муках помирають.
Не шукайте щастя, ...молітся до Бога
І прийде від Бога з небес допомога!
А про всіх людей хто молитись буде,
Вже Господь Бог ніколи не забуде!
Автор: Алла Баранкевич
Хтось плаче - втратив мерседеса
Комусь за щастя - хліба шмат
Хтось спить під обстрілом гармат
А іншим – чартер, й стюардеса)
І берег моря, і вино…
Та знають всі давним-давно
Всіх урівняє їх могила
Ніхто змінити це не в силах
Так, Сонечко, самі не розуміємо, що маємо....а втративши - плачемо....ЧУДОВІ рядочки!