Ми зустрілись дві людини поетичні,
Такі веселі були й романтичні...
По Майдані Незалежності гуляли.
Про Євромайдан теж пригадали.
Ми відстоювали тут свободу слова!
Щоб українською була державна мова!
Щоб не крали олігархи у народу!
Щоб політв"язням дали всім свободу!
Щоб не били всіх студентів на Майдані.
Щоб Беркут не стріляв в п"яному стані.
Щоб в Євросоюз швидко вступили.
Щоб нас в злиднях і в багнюці не втопили.
Щоб державою бандит не керував
І Україну за мільйон не продавав.
Щоб змогли ми вільно дихати і жити.
Щоб не зуміла нас Росія задушити.
Але, ми сильні духом й не здамося!
Ми захищалися завжди й захистимося!
Патріоти у нас є в кожній родині!
Слава Героям - Патріотам! Слава Україні!
Автор: Алла Баранкевич.