ЧАРІВНИЙ КРАЙ
І все-таки до тебе думка лине, Мій занапащений,
нещасний краю, як я тебе згадаю,
У грудях серце з туги, з жалю гине.
"І все-таки до тебе думка лине..."
1895 Леся УКРАЇНКА
Моя Вкраїна – це чарівно-милий край,
Але важкий Вітчизна зараз має біль
І все одно вона для мене, наче рай,
Для неї в мене є найбільш важлива ціль.
“У грудях серце з туги, з жалю гине“,
Бо занапащино мою країну,
То ж я тебе ніколи не покину,
А відбудую всі твої руїни…
“І все-таки до тебе думка лине…“
Без України я не зможу жити.
Любов моя до неньки – лебедина
І завжди буду я її боготворити…
24.02.2017 р.
А. Рогуля