Чеше берег морські хвилі, заколисує пісок.
Пливуть мрії, серцю милі, заплітаються в чубок.
Ловить вітер шум мелодій із південних островів
І полює у безодні, п’є енергію морів,
Що наповнюють собою неосяжний океан,
Відганяє зайву воду в усамітнений лиман.
Я біжу назустріч хвилям… І вони мені — навстріч,
Огортають моє тіло, радо скачуть увсебіч.
Обціловують хвилясті, сповільняють пінний біг.
Завмираємо в обіймах — вони ж падають до ніг,
Вимивають мушлі з моря — лишать перли із глибин…
Пливуть миті, наче казка, нас підхоплює той плин. 7/02/16