Пелюстковий романс,
Із листочків пасьянс,
Не забути...
Як життєвий баланс,
Доленосним був шанс.
Як вернути?
Пелюстковий романс.
Як же бути без Вас,
Чи забути?
Поцілунок-аванс
Залишився від Вас
Чи спокути?
Пелюстковий романс...
Як же хочеться Вас
Пригорнути…
2013