ЧАС І ЛЮДИ ВСЕ РОЗСУДЯТЬ
А на москалiв не вважайте, нехай вони собi пишуть
по-своєму, а ми по-своєму. У їх народ і слово, і у нас
народ i слово. А чиє краще, нехай судять люди.
Т. Шевченко.
Народ і мова є одвічні українські,
Москаль загарбник – він не нехтує нічим.
Хоча Вітчизна наша зараз є в руїнах,
А на гібрид війні усіх вбиває без причин.
І москалі давно свого не мають слова,
Час розсудив: про владу знаємо ми правду
Тому, що слово москаля це є полова,
А до свого народу – це велика зрада,
А путлєр тішиться, яку він має “славу…”
росія є брехло, якого світ не бачив,
На Україну руку підняла свою.
Хтось інший би пробачив, а ненька не пробаче,
Вона лукавою ніколи не була, бо є Святою!
На брехуна Європа з Світом можуть не зважати,
Якби не їхній статус ядерної зброї,
З брехлом ніхто не хоче справи мати
Тому, що влада підла, а люд – герої.
У нас народ і слово, а в них немає слова,
Та на росію прийде час і судний день,
Про брехуна іде вже “слава” світова
Тож роздеруть його, як в лісі порохнявий пень
Або як в тирі ще стрілецькому мішень!
12.02.2017 р.