Якщо хочеш, підкорю для тебе найвищу гори вершину,
Якщо хочеш, до тебе світло-ніжним голуб’ятком прилину.
Якщо хочеш, буду плавати у найглибшому океані,
Бо відчуваю тебе навіть у непробивному тумані.
Якщо хочеш, перетну для тебе гирло найширшої річки,
І позбираю в дощове намисто усі земні потічки.
Якщо хочеш, то прогуляюсь по гарячих пісках пустелі,
Відберу найкращі фарби світу, переллю їх в акварелі...
Ти один на землі торкнув мою душу, ввійшов в мої мрії,
Дав відчути, що таке любов, і поселив нові надії.
Якщо хочеш… 2012
Гарно!Здатність людини на все,як кажуть може гори звернути,аби тільки з милим бути.
Хоч мені за 60 та приємно згадати чудові часи,коли почитаєш про любов....
Зі святом Вас! Успіхів!!!