ПИШУ Я ТЕ
Пишу я те, що має бути в Україні,
Пишу все це, що має бути на віки,
А влада наша має жити для країни,
Чоловіки й жінки, лиш не ловіть зірки.
Народ і мова – це Святе Вітчизни,
А Святість владі треба берегти.
З дитинства в школі вчити катехизми,
Бо в кожного із нас свої хрести.
Так буде, як Отець мені Говорить,
Що влада без народу – це не влада!
Всевишній на Землі цю правду творить.
І Божа Матінка за це є рада.
Моліться Богу за прожиті дні,
За нашу вільну неньку Україну,
Вона дається нам лиш у борні!
03.02.2017 р.
А. Рогуля