Перетворили підвіконня у прикрашені алеї
Ніби тримаючись за руки, всміхаєтесь мені барвисто
Розлились у різких відтінках витончені орхідеї
Немов у танці балерини на мить завмерли шовковисто.
Як леді з глянцевих журналів -
Такі ж граційні й досконалі
Дивлюсь й не можу надивиться - куди ж до вас тим модним брендам!
Ви чисті в гордості своїй, вони ж самозухвалі,
Закохані самі у себе, віддані гріхам й абсентам.
....
Не знаю, хто оці ваші костюми
Сплів барвами у найніжніші квіти?
Цей хтось дуже хотів, щоби учились люди
Всміхатись, дивуватись і радіти!