Я не художник! Це без обговорень.
Художнім словом спробую між тим
Намалювати безліч перетворень
Відомих й ненаписаних картин.
Картини перші — на священих книгах:
П'ють за столом Алах, Христос і Будда,
Весь світ лежить догори дригом -
Чекають: "прийде Бог і явить чудо!"
Або така: "ходіння по воді"…
Актори ті ж — усі в спортивній формі,
Навколо в плавках і з хрестами судді:
"Забіг на 300 метрів під час шторму"...
Малюю ще: "Мадонна з малюком*"
Стоїть із автоматом і на вежі...
Старі актори разом з віслюком
Чекають на кордоні в довгій черзі…
(*Малюк - новий автомат)
Якщо сподобалось — наступна:
Хрестос з прибитими руками до хреста...
Він піднімає ноги до потрібного кута,
А римський воїн відліковує... до ста…
Продовжимо цю наболілу тему:
Христос й Алах в шатрі в військовій формі,
А Будда у кашкеті біля схеми -
Малює стрілками "маневри" бісів чорні...
Іще картина: "пляж" красивий...
На фоні парасольок і горілки
Наші герої із горілкою та пивом,
Коран і Біблію читають голі дівки...
Перейдемо в наступний зал,
Чекають там нові картини -
Полотна майстра — новий мадригал
Присвячений він жінці і родині.
Ось "Мона Ліза" і її усмішка -
Горілку заховала — "пошукай..."
А ось "Даная" знову ж таки в ліжку:
Сьогодні золотим дощем давай!
Чи щось таке "із Камасутри-книжки…"
Далі буде…
Чекаю на відгуки відвідувачів галереї.
(Від автора)