Дякую за все тобі, Господи,
За все, що було і за те, що є.
Дякую за те, що іще буде
І, що моє-хай буде моє.
Дякую за мого чоловіка,
Що з ним душа в душу живем.
За моїх, тобі дякую, діток
І, що не маю з ними проблем.
Дуже дякую тобі за онука,
Він моя радість,розрада моя.
І,надіюсь,продовжувач роду,
Щоб існувало і дальше життя.
Дякую за дах над головою
І,що маємо в що одягнутись.
За те, що є що подати до столу
І за всіх моїх, дякую,друзів.
Дякую, Господи, за спокійнії ночі,
За те,що маю можливість бачити сни.
І складаю життя своє так,як я хочу,
Що в душі маю літо, не маю зими.
Дякую за те,що даєш мені сили
Пережити все,що доля дає.
За все дуже вдячна тобі я, Господи
І, що моє-прийму, як своє.
(Моя молитовка-подяка Богу)
.