ТРЕБА ЗНАТИ
Щоб любити – треба знати, а щоб проникнути в таку
тонку й неосяжну, величну й багатогранну річ,
як мова, треба її любити.
Василь Сухомлинський
Треба знати і любити свою рідну мову.
Як тепер я проникнув серцем своїм,
В неосяжну й величну красу її слова,
То яскравим буття стало зразу моїм.
Різнобарвна веселка вона, мов для мене,
Без любові до мови немаю життя
І душею, і серцем пишу я натхненно,
Що народ український ще буде процвітати
Це я знаю й таке є моє відчуття!
25.01.2017 р.
А. Рогуля