ЛЮБОВ – ЦЕ
Любов – це насамперед відповідальність,
а потім уже насолода, радість.
Василь Сухомлинський
Любов – це є відповідальність,
А потім – радість й насолода.
В житті велика – реальність,
Що разом проведете старість
І – це від Бога нагорода!
Любов – безмежна нагорода
І не усім вона дана,
Немов нектар ця – насолода,
Яку потрібно випити до дна!
Вона п’янить, немов отрута
І не на день – на все життя,
Для вас завжди вона розкута,
Нема від неї укриття,
Нема за неї каяття,
І жодного вже вороття!
24.01.2017 р.
А. Рогуля