д и т я ч е
Біг струмочок веселенький через поле,через ліс
А За ним веселий зайчик швидко –швидко лісом біг.
Та з*явився інший зайчик, той яскравий промінець,
До струмочка загравав він, той блискучий молодець!
Він торкнувся до струмочка і водичку так нагрів,
Веселенький наш струмочок,все мілів,мілів,мілів.
У веселого струмочку всі краплинки із води
Піднялись високо в небо і з хмаринкой попливли.
Білі хмари стали сірі і докупи всі злились
Разом щось не помирились ,посварились,розлились
Зливою,дощем чи снігом на міста,поля , моря!
Дуже раді дощу квіти і рослинки,і земля!
Знов ожив наш той струмочок,що по лісу біг та біг,
А за ним веселий зайчик,що завжди його стеріг.
У природи научайся і за всім спостерігай,
Полюби її загадки ,потім дітям передай!
І ЛЮДИНА – теж природа ,її часточка жива,
Пам*ятай казки бабусі і усі оці слова!
21.01.2017р.
/ котилася тарілочка
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=690493
Біг струмочок веселенький, помаленьку, помаленьку
Біг струмочок до Оленки, до засмаглих її ніг
.............))
Гарно, Сонечко, так зворушливо-красиво.....