Любов прощає безліч помилок,
Любов не відвернеться у час горя.
Любов в печалі за руку візьме,
Разом з тобою пройде болі.
Любов завжди молитиме за тебе Бога.
Любов заплаче, коли плачеш ти.
Любов помре за тебе, якщо треба.
Любов помітить, коли ти сумний.
Любов підійме тобі настрій.
Де б ти не був, любов знайде тебе.
Любов сльозу з очей твоїх зітре.
Любов розтопить лід у серці,
Любов у душу світло принесе.
Любов чекатиме і буде вірна,
Навіть тоді, коли покинеш її ти.
На помилки любов закриє очі.
І не зверне уваги на пусті слова.
Любов любитиме тебе навіть далеко.
І збереже у серці чисті почуття.
Любов чекатиме від тебе теж любові,
Якщо в твоєму серці вона є.
Любов навчить тебе любити щиро,
І з чистим поглядом дивитися на світ.
Любов віддасть себе тобі одному.
Любов тебе не зрадить і не підведе.
Любов наповнить твоє серце чистотою,
Боже, навчи мене ось так любить.
7.05.2016