ГОМОНИТЬ СХІД УКРАЇНИ
Гомоніла Україна, довго гомоніла, довго-довго
кров степами текла-червоніла...
Т. Шевченко
Гомонить Схід України, дуже-дуже довго,
Помирають українці за свободу й волю!
Помираєм і не знаєм чому: – АТО задовга?
І чому все нарікаєм на свою ми долю?
Чому наші Президенти тільки багатіють,
А народ наш Українській з болем виживає,
Наші любі українці лишень животіють,
Але вірте що і влада наша доживає!
Не дозволю більш знущання із свого народу
І бійці з АТО в це вірять, і все відчувають,
Що Вітчизна за свободу в нагороду дістане свободу,
Неповагу до народу вони поховають.
Україно, моя мила, рідна й дорога,
Мені серце роздирає, коли ти страждаєш.
Ти велика і багата, в тебе є снага,
Й ворогів своїх проклятих ти завжди долаєш!
19.01.2017 р.
А. Рогуля