АНДРІЯ ДЕНЬ
НАРОД ЗАПЛАКАВ
Україно, Україно! Серце моє, ненько!
Як згадаю твою долю, заплаче серденько!
Т. Шевченко
Україно, Україно! Де правду шукати?
Нема правди в цьому світі, лиш гроші прокляті!
Це диявол ними править і світом керує.
Коли спокій запанує в нашій Україні?
Доки нарід по Європі буде ще блукати?
Українці мають жити, неначе на святі!
Коли прийде ця людина, що нас всіх почує?
І не буде вже ніколи народ на колінах,
Тоді стане Батьківщина наша процвітати.
18.01.2017 р.
А. Рогуля