СИНІ ОЧІ
Сині очі в моєї дружини,
а у тебе були голубі,–
В. Сосюра
"Сині очі в моєї дружини,
А у тебе були голубі,"
Але в кожного з нас – щось єдине,
Ми з тобою, мов два голуби.
Наші дні я не можу забути,
Як були ми з тобою одні
І не можу нічого збагнути,
А, можливо, це снилось мені.
Я не можу забути ці ночі,
Мені важко без тебе щодня,
Твої хочу я бачити очі,
Ти для мене голубка моя.
За твоїми я скучив устами,
І жага моя – пестити груди,
Й цілувати тебе до нестями,
Бо родились обоє ми в грудні.
Полюбили мене сині очі,
В голубі закохався я сам.
І у ночі жагучі урочі,
Я вклоняюсь за все небесам!
17.01.2017 р.
А. Рогуля