Морози не остудять нам серця!
Морози не остудять нам серця,
Бо десь надії крихта світла тліє…
Дійти до переможного кінця
Бажає кожен, кожен вірить, мріє!
Давайте ж разом об’єднаємо зусилля:
Йти до мети святої до кінця!
І подолаємо всі образи свавілля,
Де об’єднаємось у полум’ї борця!
І волі світлий дух окрилить кожну долю,
Де щастя дзвони переповнюють серця!
Схід сонця подарує красну волю
Із булавою переможного вінця!
11. 01. 2017 м. Львів автор Наталія Калиновська
І волі світлий дух окрилить кожну долю,
Де щастя дзвони переповнюють серця!
Схід сонця подарує красну волю
Із булавою переможного вінця! Як ми всі вже зачекалися цього!