Одразу ж ти сподобалась мені
І все у нас було неначе уві сні
Разом ми провели чудові дні
Та зараз ти залишила мене на самоті
Я дарував тобі і квіти і дарунки
І перші ніжні поцілунки
Я віддавав тобі свою любов
А ти прорила мого серця кров
В очах твоїх не бачив я бажання
Мабуть не заслужив твого кохання
Тому настав тяжкий момент прощання
Хоч не хотів я цього розставання
Про те що було в нас
Я пам’ятатиму весь час
І не забуду усмішку твою
І слід у серці я назавжди збережу