Син приїжджав до батьків щовихідних, щоб провідати їх та по максимально можливому допомогти по господарству.
Якось батько каже сину : " Ходімо послухаєш як я гомоню з Васьком ". Заходять у хлів. Васько - довгий чистий вгодований валашок блаженствує на лівому боку на сухій підстилці з осоки, повернув голову ( Хто прийшов ? ). Батько каже : " Васько ! " Васько : " Гух " . ( Зхватився на передні ноги - поважає господаря . Озаддя не підняв - поважає себе ). Батько каже : "Здоров ". Васько : "Гух ". Батько каже : " Як ти тут ? ". Васько : " Ох - хо - хо- хо "( Все добре ).
Син зрозумів, що у батька з Васьком дружні і люб"язні стосунки . А ще подумав чи можливо всіх васьків і льох навчити толерантності.