Кажуть люди : "Дива не буває"
Сонце світить не для всіх,
Зла потоки,хмар сягають
І на шиї кожного тяжіє гріх.
А за вікном танцюють зорі
й лихач-вітрисько задуває
Уста його по-зимньому суворі
Гуляє вітер селами й співає.
Сніжинки весело вальсують
Мороз малює фрески на склі
Метелиці у пошуках мандрують
Ховаються дерева у імлі.
Зимова казка налягла на світ
Різдвяна Зірка осяває душі
У серці ніби тисяча тримбіт
Невже до казки ви байдужі?