ЦВІТУТЬ ВЕСНОЮ КВІТИ
Цвітуть в душі весняні квіти,
Бо вмієш жити і любити.
Радієш ти, радіють діти,
Любов’ю треба дорожити.
І я прийду до тебе знов,
Бо ти моя одна любов.
І радість не земна моя,
Повір, що я – любов твоя!
Нас доля взяла й розлучила,
Не кожному це зрозуміти,
Усьому ти мене учила,
Хоч ми давно уже не діти.
І я прийду до тебе знов,
Бо ти – моя одна любов.
І радість не земна моя,
Повір, що я – любов твоя!
На віки я хлопчина твій,
Бо дівчина моїх ти мрій!
04.01.2016 р.
А. Рогуля