Я БОГУ ВДЯЧНА
Я вдячна Богу за любов в роки свої не молоді.
За те, що на своїм віку я Мужа полюбила.
Для мене ці роки були і є яскраво-золоті
Тому, що він для мене, і опора, й сила.
Щаслива я, його по-справжньому кохаю.
За щастячком своїм в огонь і в воду піду.
І на твою сім’ю, коханий мій, не зазіхаю,
На тебе, миленький, ніколи я не наведу біду!
Любов свята приходить не до всіх, й гріху немає,
А доля не дається засліпо в житті нікому.
Дарунок цей Всевишнього Отця до неба душу піднімає,
Про це усе відомо і старому, й молодому.
Небесний Батько випробовує нас двох з тобою,
Чи в нас один до одного є щирі почуття,
Бо він проводить нас своєю щедрою рукою
Й дарує довге, радісне нам двом життя!
03.01.2017 р.
А. Рогуля