1.Сніг землю вкрив!
А вітер зимовий цілу ніч вив!
під снігом сховалися пучки трав!
І проявився вже холодний зимовий нрав!
приспів:
сніг,сніг ожиледиця!
і мчиться по дорозі пані метелиця!
ночі довгеньки,
а дні веселеньки!
це весь новий рік!
тік,так,тік!
2.в снігу дороги загубилися,
а дерева інієм вкрилися!
і вітає дід мороз нас!
І танцють сніжинки свій вальс!
приспів
3.Зима мандаринки!
за вікном сніжинки!
і візерунки на склі чудові!
і все прекрасно бо же всі здорові!
приспів
4.співи хайповсюду розілються!
хай діти вічно сміються!
принозить зима великі пакунки!
в них для малечі подарунки!
приспів