Стріляйте,просто в серце стріляйте!
Проклинайте мене проклинайте!
я Україну і без серця кохатиму!
за нею я горою стоятиму!
Україна моя Україно тримаєш ти мене на своїй землі!
і летітимуть сердито в твою сторону кулі,
але ти стоятимеш,
ворогам у лице сміятимешся!
тому що ти Україна
вільна,не зламна,єдина!