От й настала та годинка
Народилася дитинка,
І Оксана бабков стала,
Що хотіла, то дістала.
Молодість тепер згадаєш,
Коли внучку спеленаєш
Скупаєш її в ромашці
Звариш затирки на кашці.
Пару ночей не поспиш
При колясці посидиш
Баю-баю на руках
Цілу нічку на ногах.
Забудеш про Степана
Тепер внучка головна ,
Щоб не нервував Степан
Мусиш виконати план.
Що ще бабці побажати
Більше грошей назбирати,
Бо давати тра багато,
Хтіла с , - маєш в хаті свято.
Щоб здоров’я добре мала,
Щоби всюди Ти встигала
Дома , в селі , на роботі
Заробляла гривні , злоті
Тай фунти не помішают
Нехай всі в родині знают :
« Я не бабка, я бабуся
Я ще молода й сміюся ! «
01.01.2017 р.