Якщо реально вірші написані дівчинкою з фото - це дуже чудово! Є натхнення, бажання і патріотизм. Тепер прийшла пора ознайомитись з правилами віршування.1. виберіть ритм, в якому буде написано твір. 2. Порахуйте кількість складів в першому і другому рядку - наголошених і ненаголошених, та їх чергування. 3.Надалі дотримуйтесь цого ритму, кількості складів та порядку їх чергування в наступних катренах. При сумнівних наголосах зверніться через ґуґл до Тлумачного словника української мови. 4. Прочитайте перед написанням вірша 40 віршів сучасних поетів, це допоможе у виборі ритму. Творчих успіхів!