ВИСЛОВИ, ЦИТАТИ І АФОРИЗМИ
АНДРІЯ РОГУЛІ
Вклоняюсь я львів’янам всім,
Які возводять України дім!
За Україну біль я маю,
Тому страждаю, як вона.
Любов дали нам небеса,–
А ти мене не полюбила.
Душа твоя мене болить, кохана!
День Петренка – це вівторки,
Для усіх нас неповторки.
У Львові полюбила хлопця,
Та ця любов моя гірка, –
Тепло у серці, мов від сонця,
А він – холодний, як ріка.
Щоденно Бога я молю
За Україну, що люблю.
Невже ти, золотиста осене,
не принесеш нам перемоги?
Для нас усіх – Франко, Шевченко,
Ще мій хрещений – це поет Петренко.
Дорогі брати мої – бійці АТО,
Я з вами завжди серцем і душею!
Нашепотів мені буренний вітер,
Що я йому був братом в іншім світі...
На п’ятки літу наступає осінь.
Так, ніби щось у нього просить...
Дорогі ви, мої вчителі,
"Я вклоняюся вам до землі…"